Het team

dhr. mr. drs. C.M.J.E.P. (Clemens) Meerts
directeur (jurist, econoom en fiscalist)
mevr. D. (Daisy) Verhoeven
Office manager
Astrid van der Maden
administratiecoach
Tessa Janssen
administratiecoach

Wie is Meerts?

Mr. drs. Clemens Meerts studeerde af in Fiscaal Recht en Bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht in 2000. Beide studies volgde hij gelijktijdig en Fiscaal Recht klaarde hij zelfs in 2 jaar en 10 maanden. Daarnaast haalde hij in zijn “vrije tijd” ook nog het Politiediploma, was hij tutor bij de economische faculteit, student-assistent aan de juridische faculteit en lid van de opleidingscommissie Fiscaal Recht. Na zijn studietijd deed hij naast zijn werk (toen nog in loondienst) de Beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Tot en met 2005 werkte Meerts als belastingadviseurs bij Ernst & Young Belastingadviseurs. In 2004 richtte hij Meerts Rechtspraktijk op, 10 jaar later aangevuld met Meerts Boekhoudingen in 2015.

Naast zijn werk heeft hij altijd vrijwilligerswerk gedaan. Tal van verenigingsfuncties vervulde hij, vaak met raakvlakken met het juridische werk, zoals lid van het College van Beroep voor de Examens van de Universiteit Maastricht, vrijwilliger van politie en politieke functies als lid rekenkamercommissie, lid auditcommissie, statenlid (2011 – 2015) en gemeenteraadslid (2010 – heden), maar ook heel andere functies als penningmeester bij een peuterspeelzaal of bestuurslid bij een tennisclub. Verder was hij oprichter en bestuurslid van meerdere bedrijvenverenigingen en is hij sinds 2013 kerkbestuurslid, thans van het 8 parochies tellende R.K. Parochiecluster Emmaüs in het dekenaat Thorn, secretaris/penningmeester van de Oldtimervrienden ’t Berghoes en penningmeester van de Maasgouw Ondernemers.
 
BEL NU
VERKEERSBOETES